Evenemang 2015

Klicka på respektive bild nedan för att se den i större format.


Besök hos skoterklubben Lokattens stuga

Dagen hade varit mycket regnig och vi funderade på om det skulle komma några deltagare till kvällens evenemang. Regnet dämpade sig strax före samlingstidpunkten och ett 30-tal personer infann sig vid Macken i Åsak för samåkning och vidare färd västerut.

Den sista vägstumpen innan vi nådde stugan var inte lämplig för bilar med låg frigång men de flesta smög sig fram ändå. Några lämnade bilarna för att promenera sista biten och andra deltagare kom vandrande längs skoterleden.

Vi välkomnades vid framkomsten av klubbens tidigare ordförande Håkan Jägervang, som berättade om skoterklubben Lokatten och om hur stugan flyttats från Lockmo och byggts om till nuvarande skick. Under tiden Håkan pratade så skingrade sig molnen så vi kunde njuta av utsikten med de solbelysta skogsvidderna.

Skoterklubben hade förberett tillagning av kolbullar och det blev en strykande åtgång av denna härliga maträtt. Kaffe med god mjuk kaka fanns också i serveringsutbudet. Både Hembygdsföreningen och Skoterklubben summerade kvällens träff som mycket lyckad och trevlig.
Håkan välkomnar oss medan kaffepannan ångar lovande och det är full fart på elden för kolbulletillverkning

Kvällens servering blev mycket uppskattad

Efter den goda maten blev det mycket prat och både väder och utsikt var av den bättre sorten


Sidan uppdaterad 2015-06-25
© Högs Sockens Hembygdsförening